Ήρθε η ώρα να ενσωματώσετε στο εβδομαδιαίο τελετουργικό ομορφιάς σας, μια εντατική θεραπεία που θα σας βοηθήσει  να βελτιώσετε την επιδερμίδα σας.

Βρείτε εκείνη τη στιγμή, όπου η μάσκα προσώπου γίνεται ο πρωταγωνιστής  , τον απαραίτητο χρόνος για εσάς, να περιποιηθείτε  τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε  και να διώξετε το άγχος, ενώ επωφελείστε από τα προτερήματα της φόρμουλας, αυξάνοντας την ομορφιά της επιδερμίδας σας.

Για να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τα καλλυντικά της καθημερινής σας τελετουργίας και να μπορεί το δέρμα σας να απορροφήσει περισσότερα στοιχεία, πρέπει να φροντίσουμε ώστε  το δέρμα να είναι  ενυδατωμένο και απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα λαμβάνει τη καθημερινή φροντίδα σε βέλτιστο επίπεδο.

Για να το πετύχετε  αυτό πρέπει να ενσωματώσετε  στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα, ένα απολεπιστικό προϊόν και μια μάσκα προσώπου.

Το απολεπιστικό μας scrub με βιταμίνη C του Essential Face, θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και να αφήσετε ένα καθαρό και ομοιόμορφο δέρμα, βοηθώντας στην απορρόφηση των στοιχείων της μάσκας προσώπου που εφαρμόζετε παρακάτω.

Κάνετε μασάζ με το SCRUB για 5 λεπτά με ανοδικές  κυκλικές κινήσεις στο, λαιμό ,το πρόσωπο και  το ντεκολτέ ,ξεπλύνετε με ζεστό νερό.


Ποια είναι όμως η καλύτερη μάσκα προσώπου;

Αυτό εξαρτάται  από τις ανάγκες του δέρματός σας. Το δέρμα είναι ένα όργανο που υπόκειται σε συνεχές οξειδωτικό στρες, αλλαγές θερμοκρασίας, ορμονικές αλλαγές, αλλαγές τροφών, στρες... Όλα όσα σας συμβαίνουν εσωτερικά αντικατοπτρίζονται σε αυτό, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε ποιο στάδιο είστε,  τις ανάγκες σας και πώς να τις μετριάσετε.

Γι' αυτό η Maystar δημιούργησε τις  Starmask, μια πολυτελή περιποίηση προσώπου και λαιμού, βασισμένη σε 7 μάσκες προσώπου εμπνευσμένες από τις φάσεις της σελήνης και τους κύκλους της, 7 αριστοτεχνικές συνθέσεις, για να ζήσεις 7 διαφορετικές εμπειρίες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σταδίου.

Αποτελούνται από αφυδατωμένη γελοειδή σκόνη, που όταν έρθουν σε επαφή με το νερό γίνονται τζελ, σφραγίζοντας το δέρμα ώστε  ιδανικά  να βοηθήσουν στην απορρόφηση των δραστικών στοιχείων.

Το αλγινικό άλας, μετά την εφαρμογή του, στεγνώνει, και μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε τη  μάσκα μονοκόμματα.

 

Ας ανακαλύψουμε τους 7 κύκλους και ποια ενεργά συστατικά κρύβουν Κάθε μία από τις 7 φόρμουλες της.

Ο κύκλος ζωής 1, αντιστοιχεί στη Antioxidant Starmask, μια μάσκα προσώπου με ενεργά συστατικά που μας βοηθούν να εξουδετερώνουμε τις ελεύθερες ρίζες  που απαλύνουν το οξειδωτικό στρες, μεταξύ των οποίων θα τονίσουμε τη δύναμη του κουρκουμά, των μούρων açai και των σωματιδίων λεμονιού.

 

Ο κύκλος ζωής 2, αντιστοιχεί στη Moisturizing Starmask, μια μάσκα προσώπου που χάρη στο υαλουρονικό οξύ και τα φύκια, θα αυξήσουν τα επίπεδα του νερού στην επιδερμίδας σας.

 

Ο κύκλος ζωής 3, αντιστοιχεί στο Starmak anti-Aging, όπου τα κύρια πλεονεκτήματα όπως ο ιβίσκος και η ρίζα Ginseng  θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την πρόωρη γήρανση.

 

Ο κύκλος ζωής 4, αντιστοιχεί στη  Starmask Sensitive, μια από τις πιο καταπραϋντικές συνθέσεις για τα πιο αντιδραστικά δέρματα, χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε φύκια και σκόνη θαλασσινού νερού.

 

Ο ζωτικός κύκλος 5, αντιστοιχεί στο Illuminating Starmask, μια ιδανική μάσκα προσώπου για ανάκτηση του φωτός και ενοποίηση του τόνου, τονίζουμε στοιχεία όπως το άμυλο ρυζιού και το εκχύλισμα βατόμουρου

 

Ο ζωτικός κύκλος 6, αντιστοιχεί στο Starmask Dotox, μια ιδανική μάσκα προσώπου για την αποτοξίνωση όλων των τύπων δέρματος αφού η φυτική σκόνη που βρίσκουμε στη σύνθεσή της, μας βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες.

 

Και τέλος, ο κύκλος ζωής 7, το Purifying Starmask, όπου εκχύλισμα λευκού αργίλου, φυκιών και αγγουριού, θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε  τους σμηγματογόνους  αδένες, αποφεύγοντας τον βακτηριακό πολλαπλασιασμό μικτών και λιπαρών επιδερμίδων.

 

Αν θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία, μην σταματήσετε να συμμετέχετε στην τελευταία τάση μασκών  προσώπου Maystar.