Menu
Your Cart

Synergy lift complex 10x3ml

Synergy lift complex 10x3ml  Καλλυντικά
Synergy lift complex 10x3ml  Καλλυντικά
Νέο
Synergy lift complex 10x3ml  Καλλυντικά
Synergy lift complex 10x3ml  Καλλυντικά

synergy lift

καλλυντικα προσωπου

maystar

καλλυντικα

Η σειρά SYNERGY LIFT ® περιέχει SYN®AKE, που μιμείται τη δράση του Waglerin 1, ένα πεπτίδιο που βρέθηκε στο δηλητήριο της οχιάς των ναών της Ταϊλανδής (Tropidolaemus wagleri). Αυτός ο νευρομυϊκός καταστολέας χαλαρώνει τους μυς με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να <<σβήνουν>> αφήνοντας το δέρμα εκπληκτικά λείο και απαλό  . Η τεχνολογία BIOSLIM® της MAYSTAR, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυάζει βιοενεργά συστατικά , βοηθάει στην απομάκρυνση των συσσωρευμένων λιπιδίων και υγρών, ιδιαίτερα στην περιοχή κάτω από τα μάγουλα, και ξαναδίνει σχήμα στο περίγραμμα του προσώπου σας. Αμέσως με τη πρώτη χρήση, τα τελευταίας γενιάς πεπτίδια και τα ενεργά μικρο-καθαριστικά συστατικά δρούν συνεργιστικά ώστε να μειώσουν τον συνολικό όγκο και το πρήξιμο των βλεφάρων, αφήνοντας το πρόσωπο σας καθαρό, τονωμένο και λαμπερό .

Oρός που περιέχει εξαιρετικά συμπυκνωμένες δραστικές ουσίες. Τρέφει, αναδομεί και εμποδίζει την κίνηση των μυών. Μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Ισχυρό αποτέλεσμα ολικού λίφτινγκ.

• Άμεση συσφικτική δράση

• Ενυδατώνει, λειαίνει και σταθεροποιεί το δέρμα του προσώπου

• Μειώνει το βάθος των ρυτίδων

• Μαλακώνει τις γραμμές έκφρασης

• Καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος

• Προστατεύει το DNA των κυττάρων του δέρματος


VIPER TRIPEPTIDE
    Συνθετικό τριπεπτίδιο που μιμείται την δράση του δηλητήριου της οχιάς, προκαλεί μυϊκή χαλάρωση και μείωση των ρυτίδων έκφρασης .
MAYSTAR BIOSLIM
    Σύμπλοκο πεπτιδίων τελευταίας γενιάς που σε συνδυασμό με άλλες δραστικές ουσίες που κάνουν μικρο-ντρενάζ συμβάλλει στην αποβολή των συσσωρευμένων υγρών και σωματικού λίπους. Με βάση τα βιοδραστικά συστατικά.
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
    Αποκαθιστά αποτελεσματικά τις ίνες που διατηρούν τον ιστό του δέρματος. Η ικανότητά του να διατηρεί χίλιες φορές περισσότερη υγρασία από τη μοριακή του μάζα το καθιστά εξαιρετικό παράγοντα ενυδάτωσης.
ORYZA SATIVA
    Βοτανικό εκχύλισμα πλούσιο σε πεπτίδια που διεγείρουν τις πρωτεΐνες SIRT (sirtuins) στο κυτταρικό DNA, ενθαρρύνοντας την επιδιόρθωση και την προστασία του δέρματος. Αυξάνει τη μακροζωία των κυττάρων.
Άλλες δραστικές αρχές:
    Αλλαντοΐνη · καφεΐνη · αμινοκοντραξίλη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή